2014-08-14 09:08:10• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A szokásosnál is racionálisabb

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold és az Uránusz együttállása ma hajlamossá teheti önt a családi zűrök felnagyítására. Konfliktuskezelő képessége ugyanakkor most magas szinten működik, ezért jó közvetítő lehet más békétlenkedő embertársai között is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Harcban áll a világgal, de erői forgácsolása helyett inkább próbáljon egy kicsit simulékonyabb, beletörődőbb lenni. Igaz, ez meg az önemésztődés veszélyét hordozza magában. Koncentráljon az örömre: nyaralás, barátok, gyermekek…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon okosnak vélheti magát pénzügyi téren, de nem biztos, hogy a legjobb utat választja mégsem. Társával kapcsolatban vegyes érzelmek uralják: az évek során nélkülözhetetlenné vált az ön számára, ám ugyanakkor terhessé is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rendkívüli vonzerővel bírhat, de nemcsak a boldogságra, hanem a vigaszra vágyókat is vonzza, hisz ön nagylelkű, barátságos, adakozó típus. Otthonában és munkahelyén is kedvező változásokra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Nap hatásának is betudható, hogy végre visszanyerni látja régi, fénykori formáját. Mulasson, éljen a mának, hamarosan úgyis újra a kötelezettségek fogja lesz. Főnöke hamarosan kemény munkára fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell, hogy mindig az ön kezében legyen az irányítás. Néha mások okosabbak is, meg aztán kényelmes is időnként, ha kiveszik az ön kezéből a gyeplőt. Pénzügyekben, vagy szerelemben csalódás érheti, de egy utazás kárpótolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Váratlanul utaznia kellhet nem túl kellemes munkaügyben, de most igazán jót tesz egy kis kimozdulás, még ha szorongva is vág neki az útnak. Bár nagy társasági életet él, magányát nem oldja a nyüzsgés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyén átvonuló Szaturnusz hullámvölgybe juttathatta az elmúlt időszakban. Egy rosszkedvű elszólásból baja lehet a munkahelyén inkább a "Ne szólj szám, nem fáj fejem" elvét alkalmazza. Utazáskor óvja értékeit a tolvajoktól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy hamis illúzió lerombolása növeli életerejét, és ez otthoni helyzetét is jobbá teszi. Egy otthoni beruházás ráadásul életkörülményeit is javítja, ami némi vigaszt nyújt zaklatott lelkének. De gondolja meg jól, mibe akar befektetni!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szokásosnál is racionálisabb, szinte minden illúzióval leszámolni készül életében. De tartsa szem előtt, hogy mégis a vágyak (legyenek bár pozitívak, vagy negatívak) az igazi elhozói a jövendőnek. Merjen álmodozni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön férfi, ideje megvallani a szerelmét, ha nő jó lesz meghallania a vallomást. Nem Ámor kerülte el önt eddig, sokkal inkább saját maga menekült a boldogság elől. Nem kell messzire tekintenie, a szerelem egy régi kapcsolatban is megszülethet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akarnoksággal a szerelemben mit sem ér el, gyermekeivel kapcsolatban pedig vágyai korlátokba ütközhetnek. Kétségtelen, nem ez a legkönnyebb hét életében, de az idő majd mindenre megoldást ad. Most az egyszer, legyen gyenge!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: